Werkgevers

24U7 is een uitzendbureau dat uitzend- en vaste krachten aanlevert tegen schappelijke tarieven.

Onze pro-actieve houding ontzorgt u en hieruit ontstaan vaak langdurige en plezierige relaties.

Bent u naar personeel opzoek? Wij vinden de juiste persoon. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend voorstel.

Personeel nodig?

24U7 is door vakkennis en jarenlange ervaring een betrouwbare partner in de regio, zowel voor bedrijven, kleine zelfstandigen, vrije beroepen als particulieren. En met succes, want ons klantenbestand breidt zich steeds verder uit. Het maakt niet uit in welke sector u werkzaam bent als ondernemer. Bij ons bent u altijd in goede handen.

Onze aanpak

Op basis van werving & selectie gaat u zelf direct een dienstverband aan met de kandidaat. Als wij optreden als uitzendbureau of als detacheringbureau nemen wij u ook de salarisadministratie uithanden. Heeft u zelf een nieuwe collega / medewerker gevonden dan is payrolling een optie voor u. U behoudt de flexibiliteit en u heeft geen salarisadministratie.

Voor wie werken wij?

24U7 Uitzendbureau is door haar specifieke vakkennis en jarenlange ervaring een betrouwbare partner in de regio, zowel voor bedrijven, agrariërs, kleine zelfstandigen, vrije beroepen als particulieren. En met succes, want ons klantenbestand breidt zich steeds verder uit. We werken voor een grote verscheidenheid aan klanten, waardoor we veel ervaring hebben in uiteenlopende sectoren. Het maakt niet uit in welke sector u werkzaam bent als ondernemer. Bij ons bent u altijd in goede handen.

Heeft u vragen?

Neem geheel vrijblijvend contact op.